17-34_ladestander_v7.jpg

Project: High Power Charger (HPC) station for electrical cars. 

Customer: Nerve Smart Systems ApS

OM 2c

2C løser tekniske udviklingsopgaver for en række af Danmarks mest innovative industrivirksomheder.

 

2C ønsker at levere ingeniørarbejde af højeste kvalitet, baseret på multidisciplinære ingeniørkompetencer og en solid erfaringsbasis. 2C skaber resultater med fokus på kreativitet og effektivitet, som bliver til gavn for vores kunder.

GARDIN

FABRIK

2C bor i den historiske del af Lyngby i den gamle gardinfabrik. Området huser en række virksomheder, der beskæftiger sig med teknologi, arkitektur og IT. 

 

Vi har kontor i attraktive lokaler i hovedbygningen, og i bygningen ud til Mølleåen har vi et stort laboratorium/værksted (innovationlab) til brug for eksperimenter, bearbejdning, montage og test.

BAGGRUND

2C er etableret 1999 af Christian Caspersen, Tom Hede Markussen og Lars Ulrik Nielsen. Igennem de sidste 20 år, har vi løst mere end 300 produktudviklingsprojekter.

2C er medejer af to MedTech-selskaber: CytoTrack ApS og CSF-Dynamics A/S. 

ledelse

2C's daglig ledelse udgøres af Lars Ulrik Nielsen, civilingeniør, som er selskabets administrerende direktør (til højre), og Tom Hede Markussen, civilingeniør og PhD, som er funktionsdirektør.

Bestyrelsen udgøres af advokat Lars Marcus Pedersen, som er selskabets formand, Christian Caspersen og Tom Hede Markussen.