Vi vil så gerne være flere!

Fra 2C's besøg på CopenHill, Amager, byggeplads. Foto: Anders S. Poulsen

Job hos 2C?

 

Vi er konstant på udkig efter ingeniører med en spændende faglig profil indenfor produktudvikling, finmekanisk konstruktion, plastdesign, apparatteknik, måle- og instrumentteknik. Hvis du har lyst til at drøfte muligheder for ansættelse hos os, skal du være meget velkommen til at ringe eller sende en mail. 

Dine generelle kvalifikationer
 

Vi søger de ingeniører, der kan begejstres i det faglige, men som - i en traditionel linjefunktion - savner udfordring, hastighed og afveksling i løsningen af opgaverne. Dit hjerte banker for ”det skabende”, frem for ”det administrative”.


Du kan lide at se, hvordan godt ingeniørarbejde hurtigt fører til forretningsmæssige resultater for vores kunder.

For at komme i betragtning, skal du være blandt eliten af ingeniører, og du skal helst have mere end 3 års erfaring. Du skal kunne dokumentere toppræstationer dels i din uddannelse, dels i dit erhvervsmæssige virke.

Din profil skal være kendetegnet ved både bredde og dybde. På den ene side evner du at begå dig på overordnet niveau på tværs af de ingeniørmæssige fagdiscipliner, på den anden side har du en teknisk dyb viden indenfor et specifikt fagområde. 
 

Project: Electrical Jaguar XF prototype. 

Customer: Cleantech Motors ApS

Project: SinuShunt™. Innovative implantable shunt system for treatment of hydrocephalus (fluid on the brain). 

Customer: CSF-Dynamics A/S

Vores tilbud til dig


Vi tilbyder et ultimativt spændende og varieret job, hvor du er med til at skabe ambitiøse resultater, der fører til en sund forretning for vores kunder.

2C er dynamisk virksomhed, hvor du kan gøre din indflydelse gældende. Du indgår i et fagligt team, hvor vi inspirerer hinanden og trækker på fælles kompetencer og erfaringer. Vi tilbyder et lønniveau, der afspejler de høje krav, som vi stiller til dig.

 

Vores arbejdsplads er spændende og utraditionelt indrettet, og vi bor midt i et pulserende erhvervsmiljø i downtown Lyngby.

Send en ansøgning
 

Send en ansøgning, som beskriver din interesse for ansættelse i 2C, samt et udførligt CV, der dokumenterer dine væsentligste præstationer. Vi glæder os til at høre fra dig.