We would like to be more!

Job at 2C?

 

Are you super creative and super efficient?

 

We are constantly looking for engineers with an exciting professional profile within product development, fine mechanical construction, plastic design, apparatus technology, measurement and instrument technology. If you would like to discuss employment opportunities with us, you are very welcome to call or send an email.

Dine generelle kvalifikationer
 

Vi søger de ingeniører, der kan begejstres i det faglige, men som - i en traditionel linjefunktion - savner udfordring, hastighed og afveksling i løsningen af opgaverne. Dit hjerte banker for ”det skabende”, frem for ”det administrative”.


Du kan lide at se, hvordan godt ingeniørarbejde hurtigt fører til forretningsmæssige resultater for vores kunder.

For at komme i betragtning, skal du være blandt eliten af ingeniører, og du skal helst have mere end 3 års erfaring. Du skal kunne dokumentere toppræstationer dels i din uddannelse, dels i dit erhvervsmæssige virke.

Din profil skal være kendetegnet ved både bredde og dybde. På den ene side evner du at begå dig på overordnet niveau på tværs af de ingeniørmæssige fagdiscipliner, på den anden side har du en teknisk dyb viden indenfor et specifikt fagområde. 
 

Vores tilbud til dig


Vi tilbyder et ultimativt spændende og varieret job, hvor du er med til at skabe ambitiøse resultater, der fører til en sund forretning for vores kunder.

2C er dynamisk virksomhed, hvor du kan gøre din indflydelse gældende. Du indgår i et fagligt team, hvor vi inspirerer hinanden og trækker på fælles kompetencer og erfaringer. Vi tilbyder et lønniveau, der afspejler de høje krav, som vi stiller til dig.

 

Vores arbejdsplads er spændende og utraditionelt indrettet, og vi bor midt i et pulserende erhvervsmiljø i downtown Lyngby.

Send en ansøgning
 

Send en ansøgning, som beskriver din interesse for ansættelse i 2C, samt et udførligt CV, der dokumenterer dine væsentligste præstationer. Vi glæder os til at høre fra dig.

2C A/S

Gl. Lundtoftevej 1D

DK – 2800 Lyngby

Danmark

E-mail: info@2c.dk

Telefon: (+45) 70 27 42 00

CVR nummer: 21443840 

© 2020, 2C A/S

Følg os på: