top of page
Job hos 2C v2.jpg

Vi søger en stærk produktchef!

 

Brænder du for at stå i spidsen for et lille dynamisk konstruktionsteam, og se nye innovative produkter blive skabt hurtigt og effektivt?

2C søger en fagligt ambitiøs og erfaren projektchef, der har evnerne og lysten til at lede vores interne ingeniørteams. Du er den, der har overblikket, og den, der træffer de rigtige beslutninger i tæt samarbejde med kunden og de interne konstruktører hos 2C. Du skal stå for en tæt dialog med kunden, og du skal sikre at kundens ønsker bliver omsat til en konkret løsning, som både de og vi er glade for og stolte af.

Du er ikke nødvendigvis den, der kan tegne i CAD, men du er den, som er god til at vælge de rigtige løsninger – både på konceptniveau og på detailløsningsniveau.

Du skal være god til at kommunikere (mundtligt, skriftligt og skitsemæssigt). Og som noget meget vigtigt, skal du være god til at have med mennesker at gøre.

Jobbet er ultimativt spændende, fordi du får en helt central rolle i udviklingen af fremtidens produkter. Du har ansvaret for at omsætte kundens ideer/visioner til et konkret produkt eller løsning. Vi arbejder typisk frem til prototypestadiet, hvor vi bygger en eller flere prototyper og tester/verificerer deres performance i vores laboratorium. Det vil med andre ord sige, at du kommer til at fokusere dit arbejde på selve kernen af produktudvikling.

Erfaring som projektleder, projektchef eller lead engineer

Du er som udgangspunkt uddannet maskiningeniør og vil typisk have mange års erfaring fra konstruktions- og produktudviklings-branchen. Vi forestiller os desuden, at du: 

  • Har stærke analytiske evner og er god til at kommunikere dine ideer

  • Skriver/taler flydende engelsk (dansk er ikke en nødvendighed) 

  • Har erfaring fra flere industrier; gerne medical device og maskinudvikling

  • Er erfaren i at udarbejde dokumentation (opgavebeskrivelse, tidsplan, specifikationer, budget, risikoanalyse, testprotokoller, oplæg til patentansøgninger, rapporter, tilbud, etc.). De opgaver, som kunden ønsker, at vi løser, kræver typisk ikke en supertung dokumentation - men en fokuseret dokumentation på det rigtige ’operationelle’ niveau.

  • Er ansvarsbevidst, grundig og pligtopfyldende.

Vi forestiller os, at du måske har været udviklingschef i en mellemstor eller større virksomhed og nu søger et job, hvor der er mindre administration, hierarki og politik, og hvor fokus er på teknologi og effektiv frembringelse af resultater.   

Vores tilbud til dig

Vi tilbyder et ultimativt spændende og varieret job, hvor du er med til at skabe nye innovative produkter, dels giver værdi til mennesker og samfund, og samtidigt fører til en sund forretning for vores kunder.

 

2C er en dynamisk virksomhed, hvor du kan gøre din indflydelse gældende. Du indgår i et fagligt team, hvor vi inspirerer hinanden og trækker på fælles kompetencer og erfaringer.

Vi har et InnovationLab, hvor vi udfolder os kreativt, og hvor vi bygger modeller og maskiner og ser løsningerne blive realiseret.

 

Vi bor midt i et pulserende erhvervsmiljø i downtown Lyngby, og vi er lokaliseret relativt tæt på Lyngby station.

Send din ansøgning  

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lars Ulrik Nielsen (+45 2221 2237; lun@2c.dk). Vi ser frem til at modtage dit CV og din ansøgning. Alle ansøgninger vil blive behandlet løbende og fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

1-foodscan (1).jpg
bottom of page